Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
HAPPINESS HAPPINESS

HAPPINESS

Lliçons d'una nova ciència

Richard Layard

“Richard Layard torna a sacsejar-ho tot. El seu entretingut nou llibre sobre la felicitat no farà feliços els economistes convencionals, però ens hauria de fer reflexionar a tots plegats amb més profunditat sobre les coses que realment fan que valgui la pena viure”.

Professor Robert D. Putnam, Universitat de Harvard, autor de Bowling alone

“Una exploració seriosa i que fa pensar sobre un dels aspectes més importants i menys compresos de la naturalesa humana: allò que ens fa feliços. Les respostes us sorprendran”.

Dr. Thomas Lewis, coautor de A general theory of love

“Un impressionant viatge interdisciplinari vers les causes i conseqüències de la felicitat, escrit per un economista amb una fervent dedicació per fer servir les dades científiques en benefici públic. De la neurociència a l’economia, Lord Layard ens mostra el paisatge d’aquesta ciència i ens explica per què cal prendre’s la felicitat seriosament. Una lectura obligatòria per a tots aquells que tinguin interès en aquest tema”.

Richard J. Davidson, profesor de psicologia i psiquiatria al centre d’investigacions;
William James and Vilas, laboratori de neurociència afectiva, Universitat de Wisconsin-Madison

 

 

 

 

Descripció de l'obra

Actualment som molt més rics que en generacions anteriors. Gaudim de més aliments, més roba, més cotxes i vacances, cases més grans, feines més agradables i millor salut. Però malgrat que els ingressos s'hagin doblat, a Occident no som pas més feliços que fa cinquanta anys. Avui disposem d'eines sofisticades per mesurar la felicitat, i en aquest llibre es posen al servei de nombroses tesis d'investigació científica. Què està passant? Happiness [Felicitat] explica la veritat sobre la paradoxa de les nostres vides. Richard Layard identifica les «Set Grans» causes de la felicitat i la infelicitat, i ens demostra que malbaratem constantment la felicitat comparant-nos amb els altres, segons una jerarquia. La felicitat, argumenta Layard, és per si mateixa l'únic objectiu assenyat de la societat, i la pregunta que formula és aquesta: si realment volem ser més feliços, què hem de canviar, com a societat i en la nostra vida personal? Sovint les respostes són sorprenents. El resultat és un llibre innovador, que reuneix les darreres investigacions en economia, psicologia, neurologia, sociologia, filosofia i política social, per arribar a un pensament radical i enlluernador sobre la societat i la nostra pròpia vida.

Característiques tècniques de l'obra
TítolHAPPINESS
SubtítolLliçons d'una nova ciència
AutorRichard Layard
Col·leccióBase Històrica
Número13
Format15,5x23,5cm. 320 pàgines
ISBN978-84-85031-57-3
Dip.LegalB-05.699-2006
Autor

Richard Layard és un dels economistes capdavanters de Gran Bretanya i un expert mundial en atur i desigualtat, cosa que li ha servit com a base intel·lectual en la tasca per millorar la política d’ocupació al Regne Unit. Afirma que la felicitat de la societat no s’ha d’identificar necessàriament amb els ingressos. Va ser fundador del Centre d’Investigacions Econòmiques a la London School of Economics, conseller econòmic del Govern britànic entre el 1997 i el 2001 i, des de l’any 2000, és membre de la Cambra dels Lords. En les seves investigacions sobre la felicitat conflueixen descobriments en camps tan diversos com la psicologia, la neurologia, l’economia, la sociologia i la filosofia.llibres acadèmics.

«Sóc economista... Però, en general, l'economia equipara els canvis en la felicitat amb els canvis en el poder adquisitiu. Mai no he acceptat aquest punt de vista, i la història dels darrers cinquanta anys l'ha rebutjat. En canvi, la nova ciència de la felicitat fa possible construir una visió alternativa. Espero que aquest llibre acceleri el canvi a una nova perspectiva, en què els sentiments de les persones siguin el més important. És un canvi que s'hauria d'haver produït fa temps».

Compra on-line

Preu: 20,00 €

Comprar
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • El federalisme vist per Isidre Molas
  • Roger de Llúria
  • COCA-COLA
  • BOTXINS I REPRESSORS
  • Alfons el Magnànim (1396-1458)
  • Perseguint Andreu Nin
  • Almansor i la destrucció de Barcelona
  • Islamisme(s). Islam i política en un món global
  • Els catalans a Grècia
  • Periodistes indòmits
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació