Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
SERVEIS EDITORIALS

Empreses privades, entitats bancàries, institucions públiques, universitats i particulars han confiat tots aquests anys amb l’experiència professional del departament d’edició d’Editorial Base format per un equip de professionals qualificats, especialitzats en la creació i edició de tota mena de publicacions.

El departament d’edicions externes neix amb la voluntat de posar al servei del client l’experiència i els coneixements tècnics  adquirits durant tots aquests anys oferint un servei integral i personalitzat, aportant solucions en funció de les necessitats de cada client, assessorant, gestionant i realitzant el seu projecte editorial.

Els nostres serveis garanteixen la màxima qualitat, professionalitat, eficàcia, innovació en els projectes, a més a més del valor afegit de comptar amb l’assessorament d’una editorial de renom i prestigi, amb 41 anys d’experiència en el mercat editorial.

La nostra experiència la posem al servei de la millor relació qualitat / preu per tal d’ajustar el pressupost a la demanda del client.

 Per a qualsevol consulta o pressupost no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i li resoldrem:

Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78
Correu electrònic: info@editorialbase.com

 

                  

 

 

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació