Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

Base Poesia

Editorial Base obre una nova línia editorial, Base Poesia, amb una col·lecció de llibres de poesia i prosa de gran qualitat poètica.

Amb aquesta col·lecció s’intenta apropar al gran públic a aquest gènere literari de prestigi que la nostra literatura ens ha donat i ens continua oferint.

Base Poesia seguirà diverses línies d’actuació. Per una banda, donarem a conèixer treballs inèdits d’autors i autores amb cert bagatge dins del panorama poètic; i per una altra, presentarem antologies de la literatura catalana curosament realitzades juntament amb altres obres —traduïdes a la nostra llengua—, d’autors i autores rellevants de la literatura universal, per tal de brindar-vos un ampli ventall de poesia d’alta qualitat literària.

Gran part dels poetes publicats en aquesta nova col·lecció, gaudeixen d’una posició distingida i consolidada en la literatura del nostre país, els quals son membres provinents de diversos cercles intel·lectuals i literaris amb una bona projecció destacada dins del món de la poesia. La seva experiència professional ens evoca a una lírica de prestigi ben valorada i qualificada en tot el territori nacional i internacional; alguns d’aquests autors, també han estat premiats en altres països.

Analitzant la situació actual de les edicions en català, reeditarem alguns textos clàssics de la nostra literatura poètica que resten oblidats en la memòria col·lectiva, per tal de donar-los un nou impuls i fer-los justícia per a no oblidar el nostre passat, ric en creativitat poètica i d’una varietat lingüística exquisida que alhora —a través d’aquest gènere literari—, es posen de manifest fets rellevants històrics del nostre país.

Cent poemes. Antologia poètica (1984-2023)

Cent poemes. Antologia poètica (1984-2023)

Llorca, Vicenç
Col·lecció: Base Poesia
Número: 1 NOVETAT
ISBN: 978-84-19007-82-7
PVP: 17,50 €
L’antologia "Cent poemes" de Vicenç Llorca ens descobreix un poeta de fondes conviccions ètiques i estètiques, així com un creador infatigable i coherent que ens fa present alguns dels temes clau de la humanitat: la necessària harmonia entre la ciutat i la natura, la lluita contra l’oblit, el compromís humanista, la passió per ... + info
Nisshoku. Eclipsi de llum

Nisshoku. Eclipsi de llum

Rubinat Sindreu, Montserrat
Col·lecció: Base Poesia
Número: 2 NOVETAT
ISBN: 978-84-19007-81-0
PVP: 17,50 €
Els eclipsis ens sacsegen perquè ens impel·leixen a fixar la nostra atenció en un fenomen que trenca les seqüències visuals a què estem acostumats i és un encert que Montserrat Rubinat els hagi triat a l’hora de concebre i de batejar aquest volum. Els eclipsis de llum ens obren les portes del nostre propi interior. La preciosa tr... + info
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació