Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
GRANS MOMENTS DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA GRANS MOMENTS DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA

GRANS MOMENTS DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA

Edició a cura de Josep Maria Figueres

Diversos autors

Descripció de l'obra

«Catalunya, avui, és una província d’Espanya, però, què ha estat Catalunya? Catalunya ha estat la nació més gran del món», afirmava Pau Casal en el discurs a l’ONU iniciat amb el seu famós «I’m Catalan». Aquest episodi i d’altres, explicats per especialistes de prestigi reconegut, constitueixen els Grans momemts de la història de Catalunya. Les conquestes de Jaume I, el primer submarí de Narcís Monturiol, la defensa aferrissada de Barcelona l’Onze de Setembre, la lluita per l’autogovern, moments rellevants, èpics, heroics per al nostre país. Tothom que vulgui conèixer millor el que hem estat com a poble al llarg dels segles se sentirà atret per aquesta obra. El lector gaudirà d’un viatge a través de les fites més representatives d’un país que ha sabut sempre defensar la terra i resistir-se als que li han negat el dret a l’existència, i que s’ha definit sempre, simplement, amb el nom de nació. Moments d’importància cabdal que han contribuït a configurar la personalitat de la nostra terra i la seva gent i que estan constantment presents en l’ànim i el sentiment de tots els catalans.

Característiques tècniques de l'obra
TítolGRANS MOMENTS DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA
SubtítolEdició a cura de Josep Maria Figueres
AutorDiversos autors
Col·leccióBase Històrica
Número14
Format15,5x23,5cm. 184 pàgines
ISBN978-84-85031-58-0
ISBN ebook978-84-92437-87-0
Dip.LegalB-05.698-2006
Autor

Anscari Manuel Mundó, catedràtic a la Universitat de Barcelona i membre de l’Institut d’Estudis Catalans. José Enrique Ruiz-Domènec, catedràtic a la Universitat Autònoma de Barcelona. Jaume Sobrequés i Callicó, catedràtic a la Universitat Autònoma de Barcelona. Antoni Simon i Tarrés, catedràtic a la Universitat Autònoma de Barcelona. Santiago Riera i Tuèbols, professor titular de la Universitat de Barcelona. Rossend Casanova, professor de la Universitat Ramon Llull. Albert Balcells, catedràtic a la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de l’Institut d’Estudis catalans, Josep M. Roig i Rosich, professor titular a la Universitat Rovira i Virgili. Josep M. Figueres, professor titular a la Universitat Autònoma de Barcelona. Francesc Roca, professor titular a la Universitat de Barcelona, i Mercè Morales, conservadora del Museu d’Història de Catalunya.

Notes de Premsa
Compra on-line

Preu: 17,00 €

Comprar
També disponible en format ebook (llibre digital)

Preu: 5,90 €

Casa del libroKobo
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • LLUÍS COMPANYS
  • DRET A DECIDIR
  • Principis de botànica funerària
  • Manuel Serra i Moret
  • Salvador Seguí. El Noi del Sucre
  • Josep Maria Ainaud de Lasarte
  • BARRI XINO
  • Quan el Català sortia a la mar
  • Convulsions
  • LA CIUTADELLA
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació