Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

REINER TOSSTORFF

Reiner Tosstorff (Bonn, 1951) és professor d’història contemporània de la Universitat Johannes Gutenberg de Mainz (Alemanya) i ha estat Lecturer in Modern European History a la Universitat de Cardiff (Gran Bretanya). Es va doctorar amb una tesi sobre el POUM, publicada en alemany el 1987 amb el títol Die POUM im spanischen Bürgerkrieg. És autor d’articles i llibres sobre els moviments socials a Espanya i el moviment obrer internacional. Entre les obres més recents figura Profintern. Die Rote Gewerkschaftsinternationale 1920-1937 (2004), dedicada a la Internacional Sindical Roja. El mateix any va publicar un altre llibre sobre el seu equivalent socialdemòcrata, la Federació Sindical Internacional.

L’any 2006 es va editar la versió original en alemany del present llibre, actualitzat per a l’edició catalana amb les seves darreres investigacions. Actualment, treballa en una història sobre l’Organització Internacional del Treball en l’època de la Societat de Nacions.


Llibres d'aquest autor
El POUM

El POUM

en la revolució espanyola
Reiner Tosstorff
Col·lecció: Base Històrica
Número: 55
ISBN: 978-84-92437-29-0
PVP: 20,00 €
La sublevació dels militars franquistes el juliol de 1936 va fracassar inicialment a gran part del país i va desfermar com a contrapartida una àmplia onada revolucionària. Es van formar milícies populars i es col·lectivitzaren les indústries i les grans propietats. Tot això succeïa en un marc de durs enfrontaments entre les esque... + info

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació