Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

JORDI PONS I SALAS

Jordi Pons i Salas va néixer a Barcelona el 1967, si bé es considera de l’Hospitalet de Llobregat.

És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar en el món de la comunicació a Ràdio Florida, una petita emissora en què els treballadors no cobraven i s’havien de fer càrrec de despeses com el telèfon i la llum. Posteriorment, va treballar a Ràdio L’Hospitalet.

Durant nou anys va ser locutor a Ràdio Nacional, R-1 i R-4, fent transmissions de futbol i bàsquet, i informant sobre l’actualitat del món del tennis. Ha estat col·laborador de Mundo Deportivo i de la revista Gigantes del Básquet, i també, de manera esporàdica, d’El País i l’Avui.

Treballa a COMRàdio des de la seva fundació. Ha estat cap d’Esports, ha presentat programes com Esports MigdiaEsports VespreTres punts i Esportivament parlant. Tot plegat alternat amb les transmissions de tots els partits de futbol del FC Barcelona i molts de bàsquet durant les últimes quinze temporades.

A més, ha pres part en tertúlies a TV3, TVE Catalunya, Barça TV i actualment participa en el programa La Porteria de BTV.


Llibres d'aquest autor
NO TINDRÀS COLLONS DE FER-HO

NO TINDRÀS COLLONS DE FER-HO

100% GUARDIOLA
Jordi Pons
Col·lecció: Base Històrica
Número: 58
ISBN: 978-84-92437-33-7
PVP: 18,90 €
Un altre llibre sobre Josep Guardiola...? Sí, però un llibre diferent. No és el periodista qui parla, ni el mateix Pep que es mira al mirall i mostra el que veu de si mateix. No. Ara són els altres els que opinen, els que el veuen des de fora i per això en tenen una visió més real, sense filtres. La família, els pares i els german... + info

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació