Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

JAUME AURELL

Jaume Aurell es profesor del Departamento de Historia de la Universidad de Navarra. Formado en la Universidad de Barcelona, se especializó en cultura medieval mediterránea, publicando junto a Alfons Puigarnau La cultura del mercader en la Barcelona del siglo xv, Barcelona, Omega, 1998. Se especializó posteriormente en historiografía medieval, publicando una monografía sobre la autoría de los cronistas medievales, que ha tenido un fuerte impacto internacional: Authoring the Past. History, Autobiography and Politics in Medieval Catalonia, Chicago, 2012. Ha escrito una síntesis de la evolución de la historiografía durante el siglo xx, muy utilizada como manual universitario y que ha sido traducida al italiano y al portugués:La escritura de la memoria, de los positivismos a los postmodernismos, Valencia, Universidad de Valencia, 2005. Actualmente prepara un libro sobre autobiografías de historiadores europeos y norteamericanos, y dirige un grupo interdisciplinar sobre teología política medieval.


Llibres d'aquest autor

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació