Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

FRANCESC HOMS I MOLIST

Francesc Homs i Molist (Vic, 1969). Llicenciat en dret i polític. Casat i pare de dues filles. Va ser militant de la FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya) durant la carrera universitària. Ha treballat al sector privat en diverses empreses i al sector públic a la Generalitat de Catalunya, on ocupà el càrrec de director general d’Afers Interdepartamentals del Departament de la Presidència. Militant de CDC des de 1993. Membre de les executives nacionals de CDC i de CiU. Ponent de l’Estatut de 2006. Diputat al Parlament de Catalunya des de 2003.

Ha publicat diversos articles sobre política i dret, en mitjans de comunicació i en revistes especialitzades. Autor del llibreCatalunya a judici, 2008.


Llibres d'aquest autor
DRET A DECIDIR

DRET A DECIDIR

Estació concert
Francesc Homs i Molist
Col·lecció: Base Històrica
Número: 68
ISBN: 978-84-92437-85-6
PVP: 14,00 €
Què vol dir el dret a decidir? És un eslògan o pot tenir un itinerari pràctic? Catalunya té dret a decidir? I com el pot exercir? Totes aquestes preguntes i moltes més, troben resposta en aquest llibre. Amb la qüestió del finançament com a fil conductor, és el primer assaig seriós que converteix la consigna «som una nació, no... + info

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació