Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

FRANCESC CORTÈS I MIR

Francesc Cortès i Mir (Mataró, 1965). Doctor en musicologia i professor titular a la UAB. Va guanyar el Premi Emili Pujol de Musicologia Històrica l’any 1994. Ha publicat diversos estudis sobre la música catalana, especialitzant-se en la creació lírica. Després de la seva tesi doctoral sobre Felip Pedrell, s’ha interessat a rescabalar diferents aspectes de la música del nostre país, entre ells estudis referencials sobre la música i Jacint Verdaguer, les avantguardes catalanes del segle xx i les relacions operístiques entre Itàlia i la península Ibèrica.

Ha fet l’edició crítica de les òperes La Fattucchiera (1838) de Vicenç Cuyàs, i Los Pirineus (1891) de Felip Pedrell. Ha realitzat estudis superiors de música i és professor d’Història de la Música a l’ESMUC.

És coordinador del Grup de Recerca de la UAB «La música en les societats contemporànies» i membre de la Societat Verdaguer i de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.


Llibres d'aquest autor
Història de la Música a Catalunya

Història de la Música a Catalunya

Francesc Cortès i Mir
Col·lecció: Base Històrica
Número: 73
ISBN: 978-84-15267-00-3
PVP: 15,00 €
Aquest llibre és una síntesi sobre la història de la música a Catalunya des de l’alta edat mitjana fins a l’actualitat. L’obra combina el rigor i la serietat característics del seu autor amb la voluntat d’arribar a un ampli sector de la societat. Es tracta d’un assaig que no té parangó en el mercat editorial i que, per ta... + info

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació