Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
Còctels i aperitius Còctels i aperitius

Còctels i aperitius

Assumpta Miralpeix i Albert Roig

Descripció de l'obra

Aquesta obra ens ofereix una selecció dels millors còctels i els aperitius idonis per acompanyar-los. L’excel·lent professora de cuina Assumpta Miralpeix i l’expert en còctels Albert Roig fusionen els seus coneixements en aquest original llibre que inclou receptes, trucs i fins i tot curiositats històriques d’una gran varietat de còctels, com també les receptes dels aperitius que millor els complementen.

 

El popular Gintònic maridat amb ostres, el clàssic Dry Martini amb olives arrebossades o el preferit de John Lennon, el còctel Alexander, amb unes cassoletes de pasta brisa dolces, són només algunes de les més de cinquanta propostes que hi podreu trobar.

 

Cada recepta conté un còctel, un aperitiu i una cançó recomanada. Tot plegat, un còctel per delectar els sentits.

Característiques tècniques de l'obra
TítolCòctels i aperitius
AutorAssumpta Miralpeix i Albert Roig
Col·leccióBase Imatges
Pàgines21 x 21 cm., 120 pàgines
EnquadernacióTapa dura
ISBN978-84-15711-69-8
Preu22,90 €
Autor

Albert Roig i Assumpta Miralpeix

Compra on-line

Preu: 22,90 €

Comprar
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • Diari d'un cuiner
  • Les plantes medicinals de la Ratafia
  • Les nostres postres
  • Els Barrufets de vacances
  • L'ETERNA DESUNIÓ DELS CATALANS
  • Els trobadors de Rocafort
  • El castell de la boira
  • LES AVANTGUARDES
  • William
  • La fletxa negra
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com   Avís legal   Política de cookies