Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
La pedra de lluna La pedra de lluna

La pedra de lluna

Culliford, Pierre (Peyo)

Descripció de l'obra

Algú està organitzant una terrible conxorxa al regne. Una sinistra mà negra està generant inestabilitat i por a la cort. Cavallers que són atacats, camperols que són robats... El valerós Jan i l'entremaliat Trencapins hauran de descobrir l'enemic!

Característiques tècniques de l'obra
TítolLa pedra de lluna
AutorCulliford, Pierre (Peyo)
Col·leccióJan i Trencapins
Número4
Format21,5 x 28,5 cm
Pàgines48
EnquadernacióTapa dura, cosit
ISBN978-84-16166-44-2
Preu14,00 €
Autor

Pierre Culliford, àlies Peyo (Brussel·les, 25 de juny de 1928 - 24 de desembre de 1992), va ser un dibuixant de còmics belga. Va començar els seus estudis a l'Acadèmia Reial de Belles Arts de Brussel·les, però al cap d'uns mesos la va abandonar. Després va començar a treballar a un estudi d'animació, on coneixeria a autors com Morris i Franquin. Més tard va treballar per a agències de publicitat; apassionat de la història de l'edat mitjana crea al seu primer personatge medieval Jan, al que aviat va buscar un company, passant a ser la sèrie Jan i Trencapins. L'any 1958 publica l'àlbum La flauta de sis Barrufets, en la qual apareixien per primera vegada Els Barrufets com a personatges secundaris. El 1992 va morir d'un atac al cor.

Compra on-line

Preu: 14,00 €

Comprar
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • L'usurpador de Rocafort
  • La guerra de les 7 fonts
  • La font dels déus
  • La rosa del desert
  • L'anell dels Castellac
  • Els trobadors de Rocafort
  • El jurament dels víkings
  • L'horda del Corb
  • La flauta dels sis barrufets
  • El follet del bosc
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com   Avís legal   Política de cookies