Editorial Base

NO TINDRÀS COLLONS DE FER-HO NO TINDRÀS COLLONS DE FER-HO

NO TINDRÀS COLLONS DE FER-HO

100% GUARDIOLA

Jordi Pons

Descripció de l'obra

Un altre llibre sobre Josep Guardiola...? Sí, però un llibre diferent. No és el periodista qui parla, ni el mateix Pep que es mira al mirall i mostra el que veu de si mateix.

No. Ara són els altres els que opinen, els que el veuen des de fora i per això en tenen una visió més real, sense filtres. La família, els pares i els germans, els companys i els professors de l’escola, amics i enemics esportius, des de Guillermo Amor i Andoni Zubizarreta fins a Fernando Hierro, el gran rival al Madrid. Els entrenadors, de vegades d’idees contraposades, de Johan Cruyff a Louis van Gaal i Fabio Capello, directius, representants i fins i tot l’actual president del FC Barcelona, Joan Laporta. Un Laporta que, quan li va proposar al Pep que substituís Rijkaard al capdavant del primer equip, va rebre aquesta contundent resposta: «No tindràs collons de fer-ho». Literalment. Clar i català.

El lector, al llarg d’aquestes pàgines descobrirà alguns secrets de la vida de Pep Guardiola i, sobretot, aprendrà a conèixer-lo a través de les múltiples visions de persones que han estat importants en la seva vida. Totes aquestes visions diverses encaixaran al final del llibre per formar un puzle que mostrarà un retrat nítid, únic i fins ara inèdit: l’autèntic Pep Guardiola.

 

 

Característiques tècniques de l'obra
TítolNO TINDRÀS COLLONS DE FER-HO
Subtítol100% GUARDIOLA
AutorJordi Pons
Col·leccióBase Històrica
Número58
Format15,5 x 23,5 cm. 280 pàgines.
ISBN978-84-92437-33-7
ISBN ebook978-84-92437-70-2
Autor

Jordi Pons i Salas va néixer a Barcelona el 1967, si bé es considera de l’Hospitalet de Llobregat.

És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar en el món de la comunicació a Ràdio Florida, una petita emissora en què els treballadors no cobraven i s’havien de fer càrrec de despeses com el telèfon i la llum. Posteriorment, va treballar a Ràdio L’Hospitalet.

Durant nou anys va ser locutor a Ràdio Nacional, R-1 i R-4, fent transmissions de futbol i bàsquet, i informant sobre l’actualitat del món del tennis. Ha estat col·laborador de Mundo Deportivo i de la revista Gigantes del Básquet, i també, de manera esporàdica, d’El País i l’Avui.

Treballa a COMRàdio des de la seva fundació. Ha estat cap d’Esports, ha presentat programes com Esports Migdia, Esports Vespre, Tres punts i Esportivament parlant. Tot plegat alternat amb les transmissions de tots els partits de futbol del FC Barcelona i molts de bàsquet durant les últimes quinze temporades.

A més, ha pres part en tertúlies a TV3, TVE Catalunya, Barça TV i actualment participa en el programa La Porteria de BTV.

 

 

 

 

Notes de Premsa
Compra on-line

Preu: 18,90 €

Comprar
També disponible en format ebook (llibre digital)

Preu: 6,90 €

Comprar
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • FRANCESC CAMBÓ
  • HISTÒRIA DE CATALUNYA
  • LA CATALUNYA MÉS FOSCA
  • EL MEU JURAMENT DE 1939
  • Hop!
  • LLUÍS COMPANYS
  • GRANS MOMENTS DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA
  • LA CONSTRUCCIÓ DE LA IDENTITAT
  • Aproximació a la literatura catalana del segle XX
  • PER UNA CASA GRAN DEL CATALANISME
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com